Selecteer een pagina

Over Ons

We heten u van harte welkom op de website van Taxi Flex. Taxi Flex is een jong bedrijf maar heeft chauffeurs met jaren lang ervaring met betrekking tot vervoersdiensten. Het is onze ambitie om groei te realiseren binnen de taxibranche. Dit motiveert ons om te investeren, hard te werken en kwaliteit te bieden. Verder worden de belangen van onze klanten altijd centraal gesteld. Taxi Flex is voornamelijk actief binnen de Randstad en regio Hilversum. 

taxi hilversum flex

Gecertificeerde Chauffeurs wij rijden al sinds 1998

laren taxi bussum taxi hilversum taxi loosdrecht
taxi flex hlversum

Met onze uitstekend onderhouden voertuigen en gecertificeerde chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

taxi hilversum flex
Onze Beoordelingen

De centralist was erg beschaafd, afspraken waren concreet en nagekomen. Er stond op tijd een luxe auto. Ook van binnen zag alles er keurig en fris uit. Aangeraden voor familie en vrienden. Bedankt voor de service. Zal zeker nog eens bellen!

Cees Cuijpers

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We zijn erg blij met de service, vooral omdat ze onze last minute boeking konden accommoderen. De chauffeur was ongelooflijk grappig en spraakzaam.

Zeker aan te bevelen!

Jolanda Cortina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitstekende snelle WhatsApp reacties. Vriendelijk en deskundig, kwamen op tijd op zowel de luchthaven toen we aankwamen op de luchthaven Schiphol in Amsterdam als bij Hotel Gooiland in Hilversum. Top service Chapeau!

Frederique van Dalen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

taxi hilversum
taxi hilversum mediastad
vog taxi hilversum
taxi hilversum naar schiphol
taxi hilvcersum betrouwbaar

Contacteer Ons

Neem vrijblijvend contact met ons op! Heeft u vragen en/ of opmerkingen? Of wilt u direct een Taxi reserveren of voor een later moment. Voelt u zich vrij om ons te contacteren en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

pinnen taxi hilversum

Privacy Statement | Disclaimer

© Taxi Flex Hilversum | Alle rechten voorbehouden